ÚLTIMS DIES…

Aquesta semana, les Gnes. Mª Rosa Masramon i Mª Rosa Alsina es troben a la comunitat Anunciata de Quezon City, Districte de Cubao. Metro-Manila. És considerada com la “Casa mare” d’Àsia. Hi ha quatre germanes professes i nou estudiants, cinc de segon any i quatre de primer. A més de compartir anims i acompanyar les germanes, segons mostren les fotografies, han visitat alguns llocs emblemàtics per la història de l’Ordre i de la Congregació: l’Església de Sant Domènec, el Santuari de la Mare de Déu de La Naval, la Universitat de Sant Tomàs, l’Església i Convent dels frares Dominics de la Província Nostra Senyora del Rosari, sense faltar el lloc on reposen les nostres germanes Natividad Martínez i Sagrario Llorente que a més de lliurar-se en vida a la missió, la providència ha volgut que romanguessin allà com a testimoni de la seva fidelitat.

Si no hi ha canvis d’última hora, les germanes, arribaran el proper divendres, dia 10 cap a mig dia. Tinguem-les present a la pregària.