Xarxes socials:

Dominiques de l'Anunciata

Dominiques de l'Anunciata - Dominicas de la Anunciata

Inici Provincia Solidaritat

Camins de pau de justícia i de solidaritat

 

Projecte cases

En aquest espai ens proposem oferir tota mena de materials que ens donin pistes i ens obrin camins per a esdevenir cada cop més conscients de les necessitats del nostre món i de les possibilitats que ens ofereix de col·laborar en l’obra creadora de Déu.

Profetes d’un món nou: perquè creiem
que un altre món és possible!


DOMUND 2015 POWER POINT ANUNCIATA

 BLOG DE MANUALITATS I TALLERS MISSIONERS PARE COLL. CERDANYOLA

Descarrega els projectes solidaris per el 2014-2015

Descarga los proyectos solidarios para el curso 2014-2015

  

 

PROJECTES REALITZATS EL 2012

Obriu o descarregueu el pdf per veure els resultats dels projectes realitzats a Filipines aquest any 2012:
Teixint llaços de solidaritat 2012

 

NOUS PROJECTES DE SOLIDARITAT 2011-2012

Ajudem a ajudar

Quan et poses en contacte amb el món de la pobresa extrema sents la impotència de veure que cada projecte és una ajuda diminuta en un oceà de necessitats, però alhora sents el goig de posar el teu granet de sorra per fer que en la vida d’unes persones, encara que siguin poques, hi hagi més esperança i puguin atalaiar un horitzó amb futur. Tant de bo que les ajudes es multipliquin i que els projectes vagin fent cada vegada cercles de solidaritat més extensos i més profunds!

Projectes Filipines 2011-2012
Proyectos Filipinas 2011-2012
Seguimiento de los proyectos

 

Trobada de voluntariat

Si aquest tema t’interessa pots obrir la web general de les Dominiques de l’Anunciata i posar-te entrar en contacte: descobriràs un món nou si encara no ho has fet…

Enllaç trobada de voluntariat

 

Projectes 2010-2011

Projectes 2011
Proyecto salud
Proyecto Becas, power

 

Jornada de reflexió i treball sobre JPIC

El dia 5 de febrer tenia lloc a la Casa Mare de les Dominiques de l’Anunciata, al Pare Coll de Vic, una jornada dedicada a la reflexió i potenciació del compromís per la Justícia, la Pau i la integritat de la Creació. Els últims capítols generals de la Congregació, així com els provincials, han posat fil a l’agulla perquè totes i cadascuna de les Dominiques de l’Anunciata des del seu lloc i realitat i en la mesura de les seves possibilitats s’hi senti ben implicada.

A les 10.00 h ens reuníem conjuntament un bon nombre de germanes de les dues províncies de Catalunya –Sant Ramon de Penyafort i Mare de Déu del Roser–, amb la companyia de la Gna. Miriam Zapeta, delegada general de Missió en Altres Mediacions i JPIC. Al matí comptàrem amb la inestimable presència del Sr. Arcadi Oliveres, economista, professor de la Universitat Autònoma de Catalunya i president de l’Associació Justícia i Pau de Barcelona. A la seva xerrada també hi estaven invitats els professors dels nostres col·legis i l’Equip de Titularitat de la FEDAC. A continuació se celebrà l’Eucaristia, presidida per Mn. Jaume Campalans, vam compartir el dinar fratern i, a la tarda, la Gna. Miriam oferí una reflexió sobre el tema esmentat.

Síntesi de la Ponència
Fotos

 

Revista Anunciata en Missió

La Revista ANUNCIATA EN MISSIÓ es una publicació periòdica de la Delegació General de Missions de les Dominiques de l’Anunciata per donar a conèixer la missió apostòlica i evangelitzadora que duen a terme en els diversos països del món juntament amb altres col·laboradors i col·laboradores. Hi trobareu testimonis de generositat i esforç per assolir un món més humà i solidari.

Nª 34 Català
Nº 34 Castellà

Nª 36 català