EXERCICIS CAPVESPRE, 2024

Del 25 al 30 de juny, ens vàrem  trobat un grup de 21 Germanes a Gombrèn per participar en els Exercicis Espirituals del Capvespre, oberts sempre, a totes les que hi vulguin assistir.

Els va dirigir Mn. Josep Castanyé, sacerdot del Bisbat de Vic, que com a doctor i professor de Teologia, te una bona pedagogia per fer arribar a la gent, d’una manera amena i planera, la seva exposició. Els temes tractats van girar entorn al Nou Testament: El Regne de Déu, el Fill Pròdig, el bon Samarità, el Sermó de la Muntanya, les Benaurances… seguides d’altres paràboles que ens van fer veure la implicació que tenen en les nostres relacions interpersonals, institucionals i comunicatives, ja que, engloben tota la relació amb el món. Ens feia conscients de la nostra responsabilitat i llibertat personal. L’Evangeli ens marca la direcció cap on volem anar però mai ens diu fins on hem d’arribar. La decisió és nostra. El diàleg amb el ponent va ser enriquidor.

La litúrgia molt ben preparada i viscuda. Agraïm a totes, la vostra implicació i ajuda per tal de fer-nos  passar aquests bonics dies d’espiritualitat, gaudint de la bona acollida i companyia de la comunitat de Gombrèn, atenta, com sempre, a qualsevol necessitat de les Germanes i prompte al més petit detall. Ens hi ha ajudat també el silenci, la pregària, la reflexió, la bona convivència, el clima fresc, la natura tan neta i verda de Gombrèn, racons que sempre ens parlen i acosten al nostre estimat P. Coll.

Gna. Pilar Bosoms