VETLLA DE PREGÀRIA VOCACIONAL PEL 25è ANIVERSARI DE LA GNA. Mª CARMEN ALBERTO PONS COM A DOMINICA DE L’ANUNCIATA

El dilluns dia 4 de setembre, hem tingut el goig d’acompanyar a la Germana Mª del Carmen Alberto en la vetlla de pregària per les vocacions amb motiu del seu 25è aniversari de consagració a la vida religiosa com a Dominica de l’Anunciata. Ha estat una celebració molt emotiva, entranyable i plena de significat.  Hi han participat una cinquantena de persones de les parròquies del Carme, de la Concepció, de Sant Francesc i d’altres poblacions com Ferreries i Ciutadella. Hem pregat pels joves perquè estiguin oberts a escoltar i acollir la crida de Jesús de Natzaret, i descobreixin la vocació que Ell vol per a cada un d’ells/es. Agraïm la participació i el clima que s’ha creat entre tots els participants.