PUIG D´OLENA I SYNTAX

El dimarts 13 i el dimecres 14 de juny l´empresa Syntax ha estat a Puig d´Olena fent una col·laboració amb nosaltres. 

Han  pintat les dues sales grans de la zona de petits, i han renovat el mobiliari.  Obsequiant a cada nen i nena amb unes Hawaianes( xancletes ) de colors, molt xulles, i que han tingut molt d´èxit. A la caravana, en han posat una pèrgola i han fet  diverses activitats    amb els nens i nenes com per exemple preparar cases pels ocells. 

Aquesta empresa ja havia col·laborat fa un parell d´anys amb nosaltres, i tenen pensat continuar la col·laboració. 

D´aquí va sorgir la idea de cercar alguna cosa que ens fos nexe. I així va aparèixer la idea de plantar una olivera. Una olivera pot viure uns 2.000 anys. Puig d´Olena en va fer aquest any 90, i anem cap al centenari. Una olivera simbolitza longevitat, resistència, renovació, força, arrelament a la terra i a la cultura mediterrània. Que millor per representar el que som¡¡¡. A més el seu fruit representa prosperitat i fertilitat, per la seva abundància de flors i fruits. Les seves branques, les seves fulles símbol de pau i d´esperança. L´Olivera ens representa.

 L´olivera és un arbre venerat en moltes cultures, civilitzacions i religions. I ara estableix també la nostra connexió entre Syntax i Puig d´Olena com a símbol de prosperitat  i d´amistat. L´Olivera ara passa a formar  part del centre, i esperem puguem fer historia tots junts. 

Ernest Viaplana 

Director de Puig d´Olena