SEGUIM CONNECTADES AMB L’ESPERIT ÉS L’HORA DE LA VIDA NOVA

La resposta a la convocatòria de la reunió provincial del dia 10 de juny va ser massiva, la sala del tercer pis de la Casa Madre estava a vessar.

La festa de Pentecosta semblava prolongar-se, en el temps i en l’espai, l’Esperit Sant va ser qui va tenir un protagonisme especial, als cants, a la Paraula de Déu, a la reflexió personal, a la comunicació grupal, se sentia desig d’escolta i fidelitat perquè és l’Esperit qui fa “noves totes les coses”.

En aquest “equador del quadrienni” vam ser convidades a prendre les actes del XIV Capítol provincial, per grups i apartats, per reflexionar, interioritzar, proposar, suggerir…

Per acabar la trobada, la Maria Rosa Masramon va donar lectura a un comunicat, ressò de la seva reflexió sobre el que va suposar la visita canònica a les comunitats en aquest curs escolar 2022-23. Desbordava realisme i sinceritat, però alhora feia  una invitació a “avivar la flama del do de Déu que hem rebut i no desviar-nos de la utopia evangèlica” per ser presència de Jesús ressuscitat en la realitat concreta en què es troba cada comunitat.

H. Rolindes