FESTA A LA RESIDÈNCIA ELISABETS

Hola! som la Lían i l’Encarna, noies de la residència Elisabets. El dia 24 de novembre vàrem celebrar la festa de Nadal, ja que pel desembre tenim molts exàmens i per aquest motiu l’ avencem . A les nou del vespre vàrem tenir  el sopar de gala amb un menú deliciós, que ens va encantar. Desprès vàrem celebrar l’Eucaristia amb el P. Gerard. Fou una Eucaristia molt viscuda amb cants que totes havien escollit. El lema era: “Obre la porta al Nadal”  vàrem reflexionar molt sobre el símbol de com nosaltres podem ser una clau pels altres , amb el text de l’evangeli “Soc a la porta i truco”, el Pare Gerard ens va obrir el cor amb les seves paraules, invitant-nos a ser persones obertes, més solidaries i a conèixer més a Jesús.

Tot seguit gaudíem d’ un petit concert de violi ofert per una resident que ens va agradar molt. Tampoc podia faltar el “Caga tió” amb tots els regals de l’amic invisible. Fou una vetllada molt entranyable i divertida.

Com és normal acabarem amb les dotze campanades, torró i cava fent un brindis perquè fóssim cada dia millors persones.

Fou una jornada meravellosa que ens ha ajudat a acostar-nos més unes a les altres i ens hem sentit com a casa.

Lian i Encarna