TROBADA GRUPS “CREC” A GUISSONA

El diumenge 20 de novembre del 2022, vam realitzar la primera sortida de Grups CREC a FEDAC Guissona amb 235 infants i preanimadors, 11 animadors, 16 coordinadors CREC i 2 Germanes de les 11 Escoles FEDAC assistents.

Vam començar el matí rebent  les escoles al pati de FEDAC Guissona i, mentre esperàvem  els autobusos, vam començar a esmorzar, tot fent rotllanes per escoles. Era la primera sortida del curs, molts alumnes esperaven veure companys i companyes d’altres escoles que van conèixer en cursos anteriors, i alumnes que tot just estaven a punt de descobrir per primera vegada la cohesió i el vincle que hi ha entre les Escoles FEDAC.

Un cop esmorzats, vam fer una gran rotllana per començar amb la presentació. Infants, preanimadors, animadors, coordinadors CREC, mestres i Germanes, units pel batec del cor, pel Bum-Bum CREC.

A les 11:30 h. vam començar amb les activitats guiades, organitzades pels animadors i amb el suport dels coordinadors CREC. Quatre patis que acollien les quatre etapes. 

A continuació, vam fer la pregària amb un moment de silenci compartit, i amb un poema editat pels Coordinadors CREC fent èmfasi del batec de ser Grups CREC.

Abans de dinar, vam fer la votació del nou Logo dels Grups CREC. A les 14:00h. vam començar a dinar, però sobretot els més petits, ho van fer ben ràpid per anar a jugar amb tots aquells nens i nenes que havien conegut durant el matí. Vam estar fins les 15:20h. Amb una  estona lliure per gaudir del moment.  Per acabar la jornada vam cantar junts, “l’hora dels adeus.”

Volem agrair a l’escola FEDAC Guissona  la gran rebuda i càlida acollida que ens van oferir al llarg de tot el dia.

Instagram:

https://www.instagram.com/reel/ClO54KNLR-S/?utm_source=ig_web_button_share_sheet