SOPAR ITINERANT EL DIA 25/11/22

L’Equip de Pastoral de la província, ha organitzat el divendres 25 de novembre de 2022, una trobada amb els amics que dormen al carrer, a Barcelona. Preanimadors/es i animadors/es i membres de l’equip dinamitzador dels #GrupsCREC i alumnes de les @escolesFedac han participat en el sopar Itinerant amb aquestes persones.

Les escoles participants van portar llaunes de tonyina, pernil de gall d’indi i formatge per fer els entrepans, i brics de caldo de pollastre que repartirien ben calent.

Un cop preparats tots els entrepans, van compartir plegats la pregària i, finalment, van sortir al carrer a repartir l’aliment.


Ha estat una gran experiència. Han conegut persones com nosaltres que es troben en unes situacions molt difícils. Les injustícies d’aquest món es fan paleses en totes aquestes realitats. Ells els miren i  agraeixen el que fan, parlar amb ells, escoltar-los, mirar-los als ulls, … El que no saben és que els donen una lliçó de vida i testimoniatge.

Instagram:

https://www.instagram.com/reel/Cla275nObMh/?igshid=MDJmNzVkMjY=