TROBADA DE PJV. 11 DE MAIG A PUIG D’OLENA

El dissabte, 11 de maig de 2019, amb la càlida rebuda de la Comunitat de Puig d’Olena (aprofito per tornar a donar les gràcies), un grup de vuit joves, juntament amb l’equip de PJV, vam gaudir d’una jornada de recerca personal compartida en grup, en comunitat.

Sota el lema ET CRIDO PEL TEU NOM, la nostra reflexió va girar entorn a la crida que Jesús ens fa a cadascú de nosaltres. És una crida personal i lliure, que implica una resposta personal i lliure. Una crida diferent per cadascú que necessita del silenci i la trobada per poder sentir-la. Una invitació a sortir del port anomenat por o comoditat per començar una travessia de vida a la qual la seva crida remou i encén el nostre interior. Des del nostre nom, des d’unes notes musicals, des del contacte amb la Natura i el despertar dels sentits, des del silenci, des de la llibertat, i amb clima de voler fer camí com els deixebles d’Emaús, des del compartir una taula plena de generositat, des de la pregària, la jornada va estar plena de moments personals, d’interioritat, de riures…però vull ressaltar el goig de compartir i viure que l’Anunciata sou testimoni del projecte del bon Francesc, que avui té sentit més que mai, que fer camí junts, amb totes vosaltres, ens ajuda a admirar i contemplar, a encendre un altre foc.Amb el repte de continuar aquest projecte de ser portadors de la Bona nova, de consolidar el grup de joves, de créixer en la fe, de viure el carisma, de caminar amb l’Anunciata, sols puc dir que sou llum que enceneu altres llums. Gràcies, set lletres que per separat no ens diuen res i juntes expressen un sentiment.

  Rafa Chirivella

Entra al WEB de la Congregació:

Vídeo de la Trobada