UNS DIES D’ESTIU DIFERENTS. VILADRAU 2020

Del 13 al 23 de juliol, un grup de 25 germanes de les diferents comunitats de la Província Sant Ramon de Penyafort ens reunírem al bonic i pintoresc poble de Viladrau per passar uns dies d’esbarjo, de germanor, compartir i canvi d’aires, que sempre va bé.

Els primers dos dies foren de pluges abundants i generoses que deixaren l’ambient ben fresquet i agradable. La resta de dies ja foren de ple estiu, calorosos tal com toca en aquesta estació estival.

Com exigeix el mal sobrevingut, el COVID 19, estiguérem ben confinades, sense poder sortir ni fer cap petita excursió, que prou ens hauria agradat, però els espaiosos patis i la panoràmica que des dels mateixos es divisa, feren que no s’enyoressin massa altres coses.

Gaudírem d’uns horaris mol flexibles que donaren per tot i més: descansar, contemplar i pregar, dialogar, llegir, fer més forta la coneixença, jugar sense patir gens ni mica si es perdia o es guanyava, la qüestió era gaudir d’una bona convivència entre totes, que és el que hi hagué al llarg de tots els dies. Ah! i no hi faltà l’hora de posar-se en forma amb la professora Gna. Pilar Batlle i altres professors acreditats d’internet, que feren moure tots els ossets de l’aparell ossi i els corresponents moments d’hidratació. Totes, després d’aquestes excel·lents classes, vam poder veure premiats els nostres esforços amb el corresponent certificat institucional de VVDA (Vacances Viladrau Dominiques Anunciata).

Per si fos poc, el Sr. Rector ens vingué, puntualment cada dia, a celebrar l’Eucaristia a casa a fi d’evitar sortides i contagis. Han estat uns dies fantàstics i només ens resta agrair a la Província i a les germanes que, al llarg de tots aquests dies, no han escatimat cap esforç a fi que ens hi trobéssim com a casa, i val a dir que ho han aconseguit. Fins i tot, la Província ens obsequià, donat que no poguérem sortir per comprar alguna coseta per portar a la comunitat, amb el pastís del Montseny, que feu les delícies de les germanes.

  Gna. Montserrat Vila

Uns dies d’estiu diferents: Viladrau, agost 2020