FESTA EN HONOR DE LES SET GNES. MÀRTIRS DE L’ANUNCIATA

Com ja és tradició, cada mes de novembre les dominiques de l’Anunciata de la Província Sant Ramon de Penyafort celebrem juntes la Festa en honor de les nostres gnes. Beates Màrtirs que foren beatificades pel papa Benet XVI.

Els llocs escollits per a la celebració han estat sempre molt significatius per a totes: Vic, Manresa, Montserrat i els pobles on van néixer les nostres Beates: Ripoll, gna. Ramona Fossas; Vic, gna. Ramona Perramon; Ciutadilla, gna. Teresa Prats; Folgaroles, gna. Rosa Jutglar; Borredà, gna. Reginalda Piques. Ens faltava homenejar les gnes. Adelfa Soro, Villanueva de Castellón y Otilia Alonso, Nembra.

Aquest any la ruta ha estat més llarga i ens hem dirigit al poble de Villanueva de Castellón, bressol de la Beata Adelfa Soro Bó, on la comunitat d’aquesta localitat ens ha rebut amb gran estima i ens ha facilitat amb escreix tot el necessari per celebrar l’Eucaristia i Vespres a la Capella de la comunitat. Es va fer amb dues jornades; 14 i 15: Villanueva i Sagunto respectivament. A Sagunto a més de celebrar Laudes i Eucaristia amb la comunitat després d’una grata i joiosa acollida es van poder visitar alguns dels llocs principals i significatius de la ciutat.

Celebració joiosa i un trobada molt fraterna amb la gna. Mª Natividad Martínez, Priora General, gnes. del seu Consell; Així mateix el Consell provincial de la província Santo Domingo i totes les germanes que ens han pogut acompanyar de les comunitats del voltant: Sagunto València.

Més endavant, en el full informatiu es donará a conéixer amb tot detall tot el que s’ha viscut intensament aquest dos dies.

Biografia de les Germanes Màrtirs de l’Anunciata

Fulletó de l’Eucaristia

Cliqueu per veure les fotos de la festa

Veure la noticia al web de la Congregació