CAPITOL PROVINCIAL

 

Cloenda del XXII Capítol Provincial de les Dominiques de l’Anunciata
Província “Sant Ramon de Penyafort”

Bé podem dir que aquest ha estat un Capítol especial: El Capítol de la unificació de les dues províncies existents a Catalunya. Des del dia 22 de març fins al migdia d’avui dia 4 d’abril, a Vic, a la casa mare de les Dominiques de l’Anunciata, al Pare Coll, s’ha celebrat aquest Capítol, del qual hem intentant informar i plasmar amb petits flashos alguns moments importants ja sigui per mitjà de la paraula o de la imatge.

Les paraules de la Presidenta, la Gna Mª Natividad Martínez de Castro, la priora General després que l’assemblea de les 37 germanes Capitular donés per finalitzat el capítol amb un últim vot, ens dirigia unes paraules de reconeixement i d’agraïment per la feina duta a terme en aquest dies.

Considera que el Capítol ha estat un moment de gràcia i de forta presència de l’Esperit; sobre tot una vivència de fraternitat i de celebracions molt viscudes en aquest dies en els que celebrem el misteri més gran de la nostra fe.

Ens encoratjava també a donar testimoni coherent dels objectius i acords que s’han expressat en les Actes. I ens deixava com a final d’aquest cloenda unes paraules del papa Francesc pronunciades en el missatge Ubi et Orbi del dia de Pasqua. “ Acollim la gràcia de la Resurrecció de Crist. Deixem-nos renovar per la misericòrdia de Déu, deixem que la força del seu amor transformi també les nostres vides, i fem-nos instruments d’aquesta misericòrdia”.

Missatge final de la Priora General a les Germanes Capitulars

Entra al blog que s’ha editat amb motiu del XII Capítol provincial