PROFESSIÓ RELIGIOSA A LES DOMINIQUES DE L’ANUNCIATA

Amb agraïment i acció de gràcies tres joves: dues vietnamites i una filipina que han realitzat el noviciat amb les dominiques de l’Anunciata a Filipines (Calamba City, Laguna) ens comuniquen que faran la primera professió religiosa el dia 10 de juny en l’Eucaristia que se celebrarà a la Parròquia Sant Vicenç Ferrer de la mateixa ciutat. L’Eucaristia serà presidida per Fr John Baptist OP i la professió la faran en mans de la Gna. Mª Isabel Andrés priora provincial de la província Sant Ramon de Penyafort.

Celebrem que el Senyor, avui com sempre, continuï cridant joves a seguir-lo i felicitem de cor, als qui sense reserves, donen el seu “sí” generós.

Llegir la notícia de la Professió a la pàgina web de la Congregació
Joves i Vida Religiosa: Visiteu l’espai de pastoral vocacional
Entrada al noviciat de dues joves filipines
Vocacions en el web de la Congregació de Dominiques de l’Anunciata