2011 2012: NOU CURS, NOVA AGENDA

 

Una nova oportunitat

No cal dir que l’inici d’un curs o d’una nova etapa ens dóna sempre la possibilitat de refer el camí amb creativitat i esperit nou! Val la pena o, més ben dit, l’alegria, de valorar i celebrar amb agraïment la vida dia a dia: cada dia un nou dia.

La vida, a més a més, ens porta el ressò del passat i la realitat del present; a voltes, però, com un malson perquè el món en el qual vivim és la terra de tots, i ens arriben imatges i notícies que no ens afalaguen pas ni els sentits ni el cor; en tot, però, i per al bé de tots, donem raó de la nostra esperança.  Ens cal viure la fe, la il·lusió i la solidaritat en l’amor i l’estimació. 

“Reconeguem en els nostres cors el Crist com a Senyor; estiguem sempre a punt per donar a tothom qui ens demani raó de la nostra esperança”  (I Pe 3,15).

Pregàries 
Enllaç blog xtec-educació