TROBADA DE GERMANES. BARCELONA 7 de maig de 2011

Convocades a l’aventura de viure la passió per Crist i per
la humanitat en el compromís per la justícia,
la pau i la integritat de la creació,
des de la nostra espiritualitat

Tota trobada provincial de germanes, acreix la convivència, el coneixement mutu, l’interès per tot el que és comú. En aquesta ocasió va tenir la mateixa tònica. Ens reunim a la nostra casa d’Elisabets prop de setanta germanes de totes les comunitats, atenent a la convocatòria que s’havia fet sobre:

“La posada en comú de les dues últimes fitxes del Treball Congregacional

Les tres hores que varen compartir foren intenses però alhora disteses. Va regnar un clima extraordinari de reflexió, pregària i comunicació.

El temps va estar marcat per tres moments importants:

•    Fitxa  3.2 “Problemàtica social del nostre món”
•   Fitxa 3.3“Testimonis de la JPIC en l’Ordre dominicana i a la nostra Congregació”
•    Informacions

La dinàmica que van seguir consistí a projectar per mitjà d’un power point tota la síntesi del treball aportat per les comunitats, intercalant alhora: música, moments de silenci reflexiu, pregària i sobretot, a la segona part, una rica comunicació de testimonis.

Desprès d’unes informacions, van finalitzar la trobada lliurant a cada germana un fulletó amb els compromisos i compartint amb alegria el tradicional “pica pica” que ens va  preparar amb tot detall la comunitat d’Elisabets.

Gràcies a totes per compartir generosament la vida i la missió!

Gna. M. Isabel Andrés

Veure fotos