INAUGURACIÓ PLACETA SANT FRANCESC COLL

BARCELONA TÉ UNA PLAÇA DEDICADA A SANT FRANCESC COLL

Barcelona ja té una plaça dedicada a Sant Francesc Coll ubicada en el barri de Sant Andreu de Palomar, de la ciutat comtal.
El somni de molts andreuencs s’ha acomplert.
Divendres, 25 de febrer de 2011 a la tarda, la va inaugurar la regidora del districte de Sant Andreu Sra. Gemma Mumbrú, acompanyada per Gna. Mª Isabel Andrés, dominica de l’Anunciata, priora provincial de la província sant Ramon de Penyafort.
Ambdues van tenir unes paraules de referència a la persona del Pare Coll i l’impuls que donà en la promoció de la dona a través de l’educació,i continuada avui per les Germanes, professors i tots els col·laboradors laics que fan possible aquesta obra de tan gran transcendència com és l’educació.

Veure més fotografies