JORNADA DE REFLEXIÓ I TREBALL SOBRE JPIC

Jornada de reflexió i treball sobre Justícia, Pau i Integritat de la Creació

El dia 5 de febrer tenia lloc a la Casa Mare de les Dominiques de l’Anunciata, al Pare Coll de Vic, una jornada dedicada a la reflexió i potenciació del compromís per la Justícia, la Pau i la integritat de la Creació. Els últims capítols generals de la Congregació, així com els provincials, han posat fil a l’agulla perquè totes i cadascuna de les Dominiques de l’Anunciata des del seu lloc i realitat i en la mesura de les seves possibilitats s’hi senti ben implicada.

A les 10.00 h ens reuníem conjuntament un bon nombre de germanes de les dues províncies de Catalunya –Sant Ramon de Penyafort i Mare de Déu del Roser–, amb la companyia de la Gna. Miriam Zapeta, delegada general de Missió en Altres Mediacions i JPIC. Al matí comptàrem amb la inestimable presència del Sr. Arcadi Oliveres, economista, professor de la Universitat Autònoma de Catalunya i president de l’Associació Justícia i Pau de Barcelona. A la seva xerrada també hi estaven invitats els professors dels nostres col·legis i l’Equip de Titularitat de la FEDAC. A continuació se celebrà l’Eucaristia, presidida per Mn. Jaume Campalans, vam compartir el dinar fratern i, a la tarda, la Gna. Miriam oferí una reflexió sobre el tema esmentat.

Síntesi de la Ponència
Fotos