UN CAP DE SETMANA A GOMBRÈN – FEBRER 2011


El silenci ens fa ser persones

El passat cap de setmana, dies 26 i 27 de febrer, vam celebrar un recés a la casa natal del Pare Coll a Gombrèn. La trobada va començar el dissabte al vespre i la convivència durà fins acabat el dinar del diumenge.

En aquest retrobament de persones conegudes vam poder gaudir meditant sobre la importància del regal de la vida, fruit de l’amor dels nostres pares. Amb el silenci al voltant nostre, la reflexió anava prenent forma juntament amb la llum de les espelmes, el vent i els sons dels animals a l’exterior, la neu… arribant així a la pregària final.

Tot aquest cúmul d’experiències van sorgir gràcies al SILENCI. Vull donar rellevància a aquesesta paraula perquè és necessari que cadascú de nosaltres dediquem uns instants a viure amb el silenci, entendre’l, sentir el que ens vol dir i el que ens demana. Quan som capaços de desxifrar els secrets del silenci, podem arribar molt lluny, i arribar molt lluny significa poder ser a prop de la felicitat. Pol Valls

Veure més fotografies