EL DO DE L’ESPERIT SANT I LA FIDELITAT DE SANT FRANCESC COLL (7/9)

SETÈ DIA, dijous 16 de maig

INTRODUCCIÓ

HOME D’ESPERANÇA

En el Pare Coll va brillar la virtut de l’esperança en aquella confiança il·limitada que tingué sempre en Déu; sobretot, en els moments crítics de la congregació que havia fundat. «Qui ha esperat en Déu, deia, i ha quedat confós?». 

Tenia una confiança molt especial d’aconseguir la salvació eterna per la intercessió de la Mare de Déu, a qui contínuament invocava i la devoció de la qual no parava de recomanar. (VIRGEN>>)

REFLEXIÓ

DO DE FORTALESA

Força sobrenatural, per damunt de la força humana, per a vèncer les dificultats. Jesús, a l’escena sublim de Getsemaní, demostrà immensa fortalesa. Tots, certament, som temptats, però aquest do de l’Esperit ens facilita la victòria.

El servent de Déu va coronar la seva fortalesa amb la perseverança amb la que va lluitar victoriosament contra les contínues dificultats, acceptant el martiri lent de la seva vida. Durant els més de cinc anys de malaltia va saber fer de la seva vida i les seves limitacions una ofrena agradable a Déu.     

PREGÀRIA

Podem respondre: Envia’ns el teu esperit

Tu ets, Francesc, mestre de vida espiritual

Tu ets, Francesc, propagador del Rosari

Tu ets, Francesc, missatger de la Llum

Tu ets, Francesc, promotor d’estudi

Tu ets, Francesc, guia cap el cel.

CANT

TU LUZ NO SE APAGA

Audio extraído de UNIVERSO – Tu Luz No Se Apaga (Vídeo Oficial) por LA ANUCIATA LEÓN https://www.youtube.com/watch?v=B7WdaDhYAD8

Grupo Universo compuesto por miembros de la comunidad educativa del colegio Dominicas de la Anunciata de León.  

Youtube: