TROBADA LXXXIII DEL CAPVESPRE

Durant el 4, 5 i 6 de març hem celebrat a Gombrèn la trobada LXXXIII del CAPVESPRE.

Hem gaudit de moments de boniques pregàries, com la PREGÀRIA DE LLOANÇA, en un entorn d’una gran bellesa natural propici per lloar i donar gràcies a Déu, hem compartit reflexions i experiències sobre la paràbola del BON SAMARITÀ. També hem pregat per la PAU EN EL MÓN i la importància de ser portadores d’ESPERANÇA en situacions de desànim o patiment.

Han estat uns dies que hem pogut reflexionar i compartir pensaments, vivències sobre la compassió, el compromís i la fraternitat, tan presents en el carisma dominicà.

Ha estat un privilegi poder escoltar el desig de totes les germanes per continuar obertes a tantes situacions de vulnerabilitat del nostre món, qüestionant-se com aportar un gra de sorra des del seu testimoni per fer un món més just i solidari.

La majoria de les germanes assistents tenien en comú la vivència de moltes, variades i riques experiències i també el saber contagiar alegria sense deixar de ser conscients de la importància d’estar obertes al servei dels altres, especialment dels més necessitats, com va fer el Pare Coll.

Es manifestà la importància de fer trobades que impliquin aturar-nos o descansar de l’activitat habitual com hem fet aquests diez. Jesús, com saben, a través dels Evangelis, també feia aturades per trobar espais de pregària amb Déu.

Moltes gràcies a totes les germanes que han fet possible una vegada més la trobada del CAPVESPRE.


Marta Mingot