TALLERS MISSIONERS

Com cada any, excepte els de la pandèmia per la Covid-19, el dissabte 15 d’abril,  les col·laboradores i col·laboradors dels Tallers Missioners, ens reuníem a la casa provincial d’Elisabets per obrir la tradicional porta de l’Exposició missionera i veure el treball altruista de tantes persones que amb la seva solidaritat compassiva, fan possible la realització dels nostres Projectes i contribueixen amb aquesta tasca de conjunt i d’acció comunitària, a fer un món més humà, just i fratern que tots desitgem i que Déu vol per tothom.

La convocatòria de la jornada, va tenir una resposta generosa, 70 persones que escoltaven amb atenció el tema que va exposar ordenadament i amb claredat la Gna. Núria Cúellar sobre “l’Espiritualitat Ecològica”seguida de la pregària: “Mare Terra – Cuidem-la”.

Després, davant la sala on estaven col·locats els treballs, es va cantar l’himne al Pare Coll, es van donar les gràcies per tot el treball fet i es va repartir un petit detall molt ben preparat (un cor de galeta pintada i decorada i amb la paraula GRÀCIES). Seguidament es va inaugurar l’Exposició comprant ja, segons la preferència de cadascú.

La trobada va finalitza com sempre, compartint el berenar de germanor. 

Que el Senyor segueixi alimentant aquesta sensibilitat missionera des del nostre compromís cristià i ens acompanyi en l’intent d’ajudar, amb petits gestos, a la transformació de la realitat social que vivim.

Com diu Eduardo Galeano,  “ Molta gent petita, en llocs petits fent coses petites, pot canviar el món “.

  • Equip de Misió en Altres Mediacions