TROBADA DE FORMACIÓ PERMANENT A VIC – 27 a 29 desembre 2022

Enguany, ja ens hem pogut trobar les germanes de la província a Vic, com fèiem habitualment. 

Un tema molt interessant ens ha estat donat, que ens ha amarant la ment i el cor, tot sacsejant les nostres consciències i fent-nos alertar de la necessitat de canviar actituds i arribar a una conversió plena de cor i fets en aquets tema tant profund: ESPIRITUALITAT ECOLÒGICA EN LA VIDA RELIGIOSA, un tema actual i necessari que la nostra germana Núria Cuéllar ens ha exposat perfectament i àmpliament, amb tota cura de detalls arribant a situar-nos en el pla immediat de que som responsables d’un munt de detalls personals i sobretot comunitaris. Ens ha posat deures, que ara, cadascuna de nosaltres hem fer i sobretot compartir en comunitat proposant canvis per assumir aquesta gran responsabilitat de col·laborar en el bé comú de tota l’harmonia de la creació.

Tota l’exposició ha estat fonamentada en la Laudato Si del Papa Francesc i les Nostres Constitucions redescobrint, un cop més, com en son de profundes.

Amb la posada en comú del Treball Congregacional, per part de cada comunitat, utilitzant tots els mitjans al nostre abast, hem acabat la trobada.

Les germanes, hem pogut compartir amb fraternitat i goig aquests dies. Hi ha hagut moments seriosos i altres de gresca.  Els mitjans tecnològics ens han permès estar connectades i compartir. Ara  tornem a les nostres comunitats amb noves il·lusions i tasques. Amb aquest desig iniciarem un nou any.

Gràcies Província per aquest dies de fraternitat i convivència!!!

Gna. Montserrat Sala