TROBADA DE LES GERMANES MÉS JOVES DE CATALUNYA I DE LES DE VOTS TEMPORALS D’ÀSIA DE LA PROVÍNCIA SANT RAMON DE PENYAFORT

Avui dimarts, 6 de desembre de 2022, hem tingut la trobada de les Germanes més joves de Catalunya i de les de vots temporals d’Àsia de la Província Sant Ramon de Penyafort, a la comunitat de Sant Andreu. Hi hem participat 14 germanes i hem viscut un tast de la interculturalitat, ja que érem de set nacionalitats diferents. Hem tingut la gràcia de comptar amb les tres germanes Vietnamites: Duyen, Nguyet, Dao i l’Analiza de Filipines.

Hem començat la trobada amb el cant “Espera en el Señor”, de Salome Arricibita, on se’ns convida a esperar, a no quedar-se quiet, a posar el cor en alguna cosa o en Algú i viure cap aquesta direcció. “Esperar, es forjar vida perquè pugui ser”. Seguidament hem compartit fraternalment quina és la nostra missió en les comunitats on estem. Hem acabat el matí amb una pregària a l’entorn de la figura de María. Aprendre a mirar la realitat, la vida des de Déu com Maria. Moment amb que hem comptat amb la presència de la Germana Provincial, Ma. Rosa Masramon i amb les Germanes de la Comunitat de Sant Andreu. Ha estat un moment entranyable i tendre on hem pogut viure i compartir amb profunditat.

A la tarda desprès d’un temps de distensió, les Germanes de la comunitat ens han explicat la seva missió a Sant Andreu.

Ha estat una trobada molt emotiva on “estem cridades a ser el que som des de la senzillesa, posant-hi tot l’amor i la tendresa”.

Un gran agraïment a les Germanes de la comunitat de Sant Andreu que ens han rebut i acollit amb molta joia i alegria.