FORMACIÓ DELS CATEQUISTES SOBRE ELS TEMPS LITÚRGICS

El dissabte 19 de novembre,  festivitat de Crist Rei,  se celebra l’últim diumenge de l’any litúrgic. Vaig aprofitar per donar la formació als catequistes sobre els temps litúrgics a la parròquia de la Concepció de Maó.

Van participar-hi 6 catequistes de Comunió i també s’hi va fer present en Joan Miquel, capellà de la parròquia.

Per començar, els vaig preguntar què entenien pels temps litúrgics. Cada una va compartir el que sabia sobre el tema proposat. A partir del que van expressar, vaig intentar a través d’un PowerPoint, explicar què són els temps litúrgics i el sentit que tenen a l’Església.

Per finalitzar, els vaig passar un petit qüestionari per veure si ho havien entès. Aquest moment va ser molt enriquidor i divertit. Totes van quedar aprovades i contentes del coneixement adquirit sobre el tema.

Van passar un parell d’hores molt interessants dins d’ un ambient joiós, festiu i  fratern.

Gna. Mª Carmen Alberto Pons