VIATGE A BARCELONA DE LES GERMANES QUE ES PREPAREN PELS VOTS PERPETUS

Avui dia 19 de novembre, el grup de Germanes que reben formació per la preparació als vots perpetus a Madrid i Vic, han viatjat contentes a Barcelona, acompanyades de les seves Germanes responsables. Desprès d’una emocionant i llarga visita al temple de la Sagrada Família, han anat a la casa provincial i comunitat d’Elisabets, per conèixer de prop la seu de la província Sant Ramon de Penyafort. Han estat rebudes amb una càlida i fraterna benvinguda, se’ls ha explicat la triple missió de la casa: Casa provincial, Residència Universitària i atenció a les Germanes grans i malaltes.

Han compartit, tot seguit, taula, diàleg i juvenils rialles amb les Germanes de la Província i Comunitat. S’ha fet palesa l’alegria mútua de la trobada. Ha estat una experiència joiosa veure i comprovar que l’Anunciata del Pare Coll, te futur.