JOVES FEDAC A LA PERIFÈRIA

Joves de les escoles FEDAC surten pels carrers de Barcelona amb la finalitat de conèixer els sense sostre i proporcionar-los aliments.

Divendres passat dia 17 de desembre, 66 joves FEDAC de l’escola FEDAC MANRESA, dels grups CREC y també de PJV Dominiques de l’Anunciata acompanyats per quinze mestres i tres germanes, van preparar pels sensesostre, entrepans, fruita i caldo calent i van sortir pels carrers de Barcelona a repartir-ho.

Els joves pogueren conèixer a moltes persones sense llar, amb un nom, una història, amb somnis i també amb decepcions i sofriments.

A les portes del Nadal, aquesta experiència ha connectat a aquests joves amb el gran misteri de Nadal: Jesús neix avui en les persones sense llar, en aquells que no tenen res, en les perifèries del nostre món.