FUNDACIÓ EDUCATIVA FEDAC. 10 ANYS

FEDAC és una fundació educativa que gestiona les 24 escoles de les Dominiques de l’Anunciata a Catalunya. A les escoles FEDAC treballem projectes centrats en el descobriment de les vocacions dels nostres alumnes. Al mateix temps, presentem una proposta educativa que persegueix l’excel·lència, mereixedora de la confiança de les famílies.

Oferim una educació amb valors des del diàleg, la senzillesa, l’acollida i el tracte familiar, d’acord amb l’esperit del Pare Coll. Aquesta educació atén totes les dimensions de la persona i afavoreix el desenvolupament de les competències de l’alumne de manera integral.

Des de les escoles FEDAC estem compromesos amb la societat i donem resposta als reptes del món actual. Treballem qüestions com la sostenibilitat, les noves tecnologies, el domini de les llengües, la responsabilitat social i el creixement interior i emocional. Cada un dels membres de la nostra comunitat educativa participa responsablement, amb un compromís seriós, en la creació d’una societat més creativa, crítica, justa i solidària.

Els més de 150 anys d’experiència docent avalen la qualitat educativa de les nostres escoles. El treball diari amb nens, nenes, joves i famílies són el nostre aprenentatge constant.

TUIT
Tal dia com avui, del llegat de #24escoles de l’ @anunciataCAT en naixien les @EscolesFEDAC . El #16M2019 celebrarem #fedac10anys de la nostra #passióxeducar al @PalaudelaMusica. #jotambéhiseré. — Jesús Mollet (@jesusmollet) 18 de febrer de 2019 ” target=”_blank”>

La finalitat és “formar persones obertes, autònomes i ciutadans competents” des dels “valors de l’Evangeli de Jesús” @EscolesFEDAC https:/t.co/CYCqorDsRi— Catalunya Religió (@catreligio) 18 de març de 2019” target=”_blank”>