UN PAS MÉS EN EL SEGUIMENT DE JESÚS

Entrada al noviciat a Filipines.

El dia 3 de novembre a més de celebrar la festa del nostre estimat germà Sant Martí de Porres, també vam celebrar, amb goig, l’entrada al noviciat de dues joves vietnamites: l’Ana Hoang Ngoc Nga i l’Ana Nguyen Phoung Thuy.

Acabades les etapes d’aspirantat i postulantat que feren a la comunitat Mare de Déu del Roser de la ciutat de Ho Chi Minh, Vietnam, decidiren donar un pas més en el seguiment de Jesús i deixant família, amics, cultura i la seguretat que els podia brindar el seu entorn i la seva terra, amb la mirada posada endavant van creuar el mar i s’arriscaren a arribar a Filipines per començar el noviciat.

L’entrada va tenir lloc a la comunitat de Quezon City, Cubao, Metro – Manila coincidint amb la trobada de formació permanent de les tres comunitats, essent una oportunitat per ser-hi totes les germanes i acompanyar-les en aquest pas tan important en la vida religiosa.

Ha estat també una coincidència joiosa la presència de la Gna. Glecy Punongbayan, consellera general, per  rebre en la Congregació a les joves Nga i Thuy.

La cerimònia d’entrada fou en l’oració de les Laudes amb una Litúrgia molt cuidada i preparada per la Gna. Joyce Frianeza responsable de la formació en Vietnam, seguint  el ritual de la nostra Congregació adaptat a la situació concreta. La Gna. Sagrario representant de la Priora Provincial a Filipines els imposà la creu que serà el distintiu d’aquesta etapa del noviciat.

La Gna. Marta Alicia Rivas, mestra de novícies i la comunitat – noviciat de Calamba els va donar la Benvinguda i totes les germanes felicitaren a les dues noves novícies.

La província Sant Ramon de Penyafort està de festa i alhora tota la Congregació perquè el Senyor ens ha visitat regalant-nos dos nous membres que amb la seva ajuda i la nostra col•laboració arribaran a consagrar-se a Ell i al seu Regne.
3 de novembre de 2018

Gnes. Dominiques de l’Anunciata a Àsia

Veure les imatges