Full Informatiu 114 setembre 2018

El full informatiu: Dominiques Anunciata, província Sant Ramon de Penyafort és un vincle de comunicació que ens acosta a la vida: activitats, projectes, experiències vocacionals de les germanes i comunitats de Catalunya, Menorca i Àsia.

(fragment d’una experiència vocacional)
Algú diu: «Coratge! No vol dir que no tinguis por, vol dir que no permetis que la por t’aturi» Quan vaig pensar per primera vegada d’entrar a la vida religiosa, vaig ser molt valenta, però al mateix temps vaig sentir una mica de por. Jo llavors era jove, i era la primera vegada que prenia una decisió important a la vida: «entrar al convent». No va ser fàcil convèncer a la meva família, especialment als meus pares. Ningú entre ells podia creure que volia ser religiosa. Hi va haver moltes preguntes, desànims i oposicions a les quals em vaig enfrontar. Però malgrat tot, vaig ser ferma en la meva decisió. Fins i tot jo mateixa no em podia imaginar que fos capaç de superar aquesta dificultat. Dono gràcies a Déu per donar-me determinació per enfrontar el pas inicial cap a la meva vocació.