LA VIDA CONSAGRADA AVUI

Testimonis de l’esperança i de l’alegria

Moltes veus ressonen avui esperançades i joioses pel do de viure la vida consagrada

Avui en donem raó amb paraules del papa Francesc: Hem experimentat que Déu curulla els nostres cors i ens fa feliços, sense necessitat de buscar la nostra felicitat en altres llocs… “L’autèntica fraternitat viscuda en les nostres comunitats alimenta la nostra alegria”. Tendir a la «perfecta alegria» enmig de pèrdua de forces, dificultats, malalties, decepcions…

El seguiment de Crist comporta joia… se’ns convida tanmateix a sortir de nosaltres mateixos per anar a les perifèries existencials, com Jesús digué als apòstols. “Aneu per tot el món”, ens diu ara a nosaltres: “Trobareu la vida donant la vida, l’esperança donant esperança, l’amor estimant”. I afegeix el papa Francesc: “Espero de vosaltres gestos concrets d’acolliment als refugiats, de proximitat amb els pobres, de creativitat en la catequesi, en l’anunci de l’Evangeli, en la iniciació de la vida d’oració. Per tant, espero que alleugereu estructures… d’acord amb les necessitats actuals d’evangelització i de caritat”.

Web general de la Congregació

Blog Pastoral vocacional