JUBILEU DOMINICÀ


 Celebrar els vuit segles d’existència de l’Ordre de Predicadors no consisteix tant en commemorar un aniversari com en projectar-nos tots junts, amb entusiasme, cap al futur del nostre carisma. El ministeri de l’evangelització, així ho creiem, seguirà sent una necessitat per a l’Església al servei del món. Sí, veritablement “Que en són, de bonics, per les muntanyes els peus del missatger de bones noves” (Rm 10, 15). Déu té un projecte magnífic per a la comunitat humana i ens ha triat, malgrat la nostra feblesa, per ser els seus gojosos testimonis.

Des de l’Advent de 2005 la Família Dominicana de tot el món s’està preparant per celebrar el 800 aniversari de la confirmació de l’Ordre de Predicadors en l’any 2016. Comencem aquest pelegrinatge plena de gràcia commemorant la fundació de la primera comunitat dominicana a Prouilhe, el lloc de naixement de la Santa Predicació.

Durant una dècada la Família Dominicana de tot el món es prepara per a aquesta celebració fent un recorregut de reflexió que ens ajuda a renovar la nostra crida a predicar.

Un “tema guia general”: “Ai de nosaltres si no evangelitzem!” (cf. I Cor. 9, 16), ens ha acompanyat en aquest 10 anys en un aspecte concret de la nostra comuna vocació dominicana i la forma en què homes i dones, laics i religiosos, d’avui i d’ahir, l’encarnen.

En el web creat per aquest afer, podem seguir les propostes d’aquest any tant privilegiat… Hi trobarem la riquesa del material de reflexió preparat i servit en carpetes des de l’any 2010 fins el 2015. altres recursos i materials; vídeos ,especialment l’himne del jubileu!

VISQUEM AMB GOIG, AGRAÏMENT I PREGÀRIA POSANT A PRIMER TERME EL LEMA GENERAL
«Ai! de nosaltres si no prediquem l’evangeli »(cf. 1 Cor. 9,16)

Cliqueu el logo del jubileu que es mantindrà a la nostra pàgina durant aquest any de celebració que comença el dia 7 d’octubre.

Himne del Jubileu amb els joves