Seminari d’aprofundiment en el Carisma de les Dominiques de l’Anunciata a la Casa Mare de Vic

 

Des del dia 20 de juny un grup de dinou germanes, dominiques de l’Anunciata, de diferents continents, viuen intensament un temps d’estudi, de treball, de fraternitat compartida i de coneixement de la Congregació, de la vida i Carisma, llegat de sant Francesc Coll i de sant Domènec, dirigit per la Gna Mª Inés Fuente i altres col·laboradores, especialment del mateix Consell general, la Priora general i germanes conselleres.

Un intercanvi de diverses cultures que s’iniciava a la Casa General de Madrid fins a arribar a la Casa Mare de Vic el dia 8 de juliol amb una trajectòria que permet “Beure de les nostres fonts i ser deu de vida”

Ara, ja, miren amb nostàlgia al final, el dia 15 de setembre, però amb la gran il·lusió de recomençar una nova etapa que naturalment estarà marcada per intenses experiències i ganes de compartir amb gran joia el que han vist, sentit i palpat en els llocs de “terra sagrada” de la Congregació.

 El del 4 de setembre, divendres, Mn Romà Casanova va celebrar l’Eucaristia i van poder gaudir també de moments molt espontanis i comunicatius.

 En diferents moments i espais han compartit la trajectòria d’aquest temps tant privilegiat:

 Compartiendo momentos del Seminario

Saludo y compartir del trayecto desde Vic

Desde Facebook:

https://www.facebook.com/efigenia.nila

https://www.facebook.com/sonia.requejo?fref=ts