FELIÇ NADAL 2013


Visquem la joia i la creativitat de Nadal

Contemplació, vivència, missió: Jesús parla per si mateix. És la Paraula personal del Pare, pronunciada eternament en l’amor de l’Esperit Sant. Se’l rep de veritat en el “silenci” del cor i de la comunitat-família, on només regni l’amor. Cal “callar” per “escoltar”: “El Verb s’ha fet carn i habita entre nosaltres”. És “Déu amb nosaltres”. Déu “ens ha parlat pel seu Fill”. És “el Salvador” (Jesús); ha aparegut la “llum”, l’”alegria”, la “bondat”, la “pau” i la “misericòrdia” de Déu. I la seva Mare Verge “l’embolcallà i el posà en una menjadora”. És la “gran alegria”: “Glòria a Déu” que fonamenta “la pau a la terra”.

Amb la Mare de Jesús, vivim l’alegria de l’Evangeli: “Maria és la que sap transformar una cova d’animals en la casa de Jesús, amb uns pobres bolquers i una muntanya de tendresa. Ella és la petita esclava del Pare que s’estremeix en la lloança “(Evangelii Gaudium, n.286)

Traduït del blog de Joan Esquerda Bifet 24,12.2013
La creativitat no té límits: pessebre pintat a la Casa Mare de Vic: P.B C.