LA JOIA DE NADAL

La celebració del proper Nadal és un pregó de confiança. Ens assegura que Déu ens estima, que no ens deixa sols en el nostre camí. L’àngel que va anunciar als pastors el naixement del Messies els va dir que aquesta notícia els ompliria a tots d’alegria, així com ho havia dit ja en l’Anunci a Maria: “alegra’t plena de gràcia”

Haurem de seguir lluitant contra el mal, el que hi ha en nosaltres i el que hi ha fora de nosaltres. Però sense perdre la pau interior i l’alegria dels que saben que estan en mans de Déu .

Omplim-nos sí, d’una alegria evangelitzadora: si els altres ens veuen alegres, podran almenys preguntar-se si serà veritat que Déu ha vingut. Haurem d’escoltar la insistent invitació de Pau: “estigueu alegres”, i demanar-li a Déu, en la pregària: “concediu-nos arribar amb alegria a les festes de Nadal i de celebrar-les solemnement amb el goig de l’Esperit”

Un temps propici per llegir i fer vida l’exhortació apostòlica del Papa Francesc. La joia de l’Evangeli.