I CONGRÉS FEDAC

La Fundació educativa Dominiques Anunciata Pare Coll: FEDAC, és la fundació privada constituïda per les Dominiques de l’Anunciata a Catalunya que fou aprovada el dia 14 d’abril de 2009, any que va ser canonitzat el fundador de la Congregació, Sant Francesc Coll.

Actualment són 24 escoles que malden per una educació integral i integradora de tota la persona, d’acord amb l’esperit evangèlic i en consonància amb el Carisma i ideari de les Dominiques de l’Anunciata.

 LA FEDAC CELEBRA EL SEU PRIMER CONGRÉS AMB EL LEMA:

El Col·legi FEDAC Pare Coll amb la Casa Mare de les Dominiques de l’Anunciata de Vic, i l’Atlàntida acullen aquest esdeveniment el 6 de setembre de 2013 sota el lema “Passió per educar”

El congrés aplegarà els 800 educadors de les 24 escoles la FEDAC de Catalunya. S’iniciarà a l’Atlàntida, amb l’apertura per part de la Presidenta del Patronat Gna. Montserrat Font, parlaments del Sr Bisbe Mons. Romà Casanova i el Sr. Alcalde de Vic, la ponència del Sr. Alfons Cornella, un dels pioners d’internet, versarà sobre els reptes de l’escola al segle XXI es continuarà la jornada amb diversos tallers previstos a les aules del Col·legi Pare Coll. 

                                                         

 Des d’aquesta pàgina us convidem a entrar a la web de la FEDAC clicant sobre el logo a la dreta d’aquesta página.