PRIMERA PROFESSIÓ COM A DOMINICA DE L’ANUNCIATA

 

 

El dissabte dia 8 de juny celebraven a l’Església parroquial de Sant Vicent Ferrer de Calamba la primera professió religiosa com a Dominica de l’Anunciata de la jove vietnamita Maria Tran Thi Hong Thach.

Va presidir la celebració Fr Eugene Cabillon O.P. i la Priora provincial Gna Mª Isabel Andrés va rebre la Professió i acompanyà en tota la celebració la Gna Thach.

El goig de la Comunitat de Calamba i el de les Gnes. de les dues comunitats: Quezon City i Sant Carlos City es feia més gran amb la companyia dels familiars, amics i d’atres Gnes. que van compartir aquella celebració.

Totes les Gnes. Dominiques d’arreu del món aquell dia ens sentíem unides en l’acció de gràcies perquè novament la crida de Déu ha tingut resposta amb aquesta noia que vol també participar en l’Església del Carisma dominicà de l’Anunciata.

Clica per veure totes les imatges