QUARESMA 2013


Signats amb la creu de JESÚS

 

Iniciem una Quaresma teixida des d’ara, de fe i caritat en el goig de la humilitat perquè l’amor de Déu s’ha vessat en nosaltres.

Recollim petits fragments del missatge del Papa Benet XVI per aquesta nova quaresma, marcada també per l’anunci de la seva renúncia al ministeri de Bisbe de Roma, i successor de Sant Pere.

Estimats germans i germanes, en aquest temps de Quaresma, durant el qual ens preparem per a celebrar l’esdeveniment de la creu i la resurrecció, mitjançant el qual l’amor de Déu va redimir el món i va il·luminar la història, us desitjo a tots que visqueu aquest temps preciós revifant la fe en Jesucrist, per entrar en el seu mateix torrent d’amor pel Pare i per cada germà i germana que trobem en la nostra vida.

La celebració de la Quaresma, en el marc de l’Any de la fe, ens ofereix una ocasió preciosa per a meditar sobre la relació entre fe i caritat: entre creure en Déu, el Déu de Jesucrist, i l’amor, que és fruit de l’acció de l’Esperit Sant i ens guia per un camí d’entrega a Déu i als altres.

Missatge de Benet XVI per la quaresma 2013
Power salm 50
Butlletí Efeta 57. Quaresma 2013
Materials de Quaresma: Enllaç amb el web general de la Congregació

Video renúncia Benet XVI. Edició especial tv3.cat