COMENÇA L’ANY DE LA FE


LA FE UNA PROPOSTA DE VIDA

 

L’11 d’octubre de 2012 comença l’any de la fe convocat pel papa Benet XVIè en el cinquantè aniversari de l’obertura del concili Vaticà II, i acabarà en la solemnitat de Jesucrist, rei de l’univers, el 24 de novembre de 2013.

No podem deixar que la sal perdi el gust i la llum romangui oculta (cf. Mt 5,13-16). Com la samaritana, també l’home actual pot sentir novament la necessitat d’acostar-se al pou per escoltar Jesús, que invita a creure en ell i a extreure l’aigua viva que brolla de la seva font (cf. Jn 4,14). Hem de descobrir novament el gust d’alimentar-nos amb la paraula de Déu…

L’ensenyament de Jesús ressona encara avui amb la mateixa força: «No us heu d’afanyar tant per l’aliment que es fa malbé, sinó pel que dura i dóna vida eterna» (Jn 6,27).

                                                                                Fragment de la Carta Apostòlica “Porta Fidei”

Carta Apostòlica del Papa Benet XVI. “Porta Fidei”
Documentos del Vaticano II
Presentación carta apostólica año de la fe