DOSSIER PARE COLL

Les germanes Dominiques de l’Anunciata oferim en aquest espai un conjunt de temes amb el desig de donar a conèixer la figura i l’esperit del nostre pare fundador, Sant Francesc Coll i Guitart: a tots els qui comparteixen la nostra missió, a tots els qui estan a l’entorn de l’Anunciata i de la Família Dominicana i a tots els qui desitgen acostar-se a la figura de l’Apòstol de la Paraula.

El coneixement de la seva biografia i de la seva missió apostòlica ens permetrà descobrir que Francesc Coll va viure de ple l’adhesió a Crist des de la seva infantesa, amb qui es va identificar i configurar al llarg de la seva vida. En la persona de Crist Jesús, va descobrir el seu amor a la humanitat, va aprendre l’amor a Maria, la seva Mare, la Santíssima Verge, que el va encoratjar a l’anunci de la Bona Nova.

Tema 1: Cronologia de la causa de Canonització

Tema 2: Dates importants de la vida de Sant Francesc Coll

Tema 3: Biografia de sant Francesc Coll

Tema 4: Un testimoni de Crist anomenat Francesc Coll

Tema 5: Ideals i anhels del pare Coll en la tasca missionera