PREGÀRIA DEL ROSARI I CELEBRACIÓ DE L’EUCARISTIA – PER LA JORNADA MUNDIAL DELS MALALTS. “DONAR ESPERANÇA EN LA TRISTESA”.

El dia 10 de febrer, es va celebrar a la parròquia del Carme de Maó, el res del Sant Rosari i la celebració de l’Eucaristia, que és el memorial del Senyor mort i ressuscitat. 

En la campanya del dia del Malalt d’aquest any se’ns proposà adreçar-nos a les persones amb sofriment psicològic per tal de poder-les “Donar esperança en la tristesa”. El papa Francesc a l’Evangelii Gaudium, ens deia: “Comprenc a les persones que tendeixen a la tristesa per les greus dificultats  que han de patir, però, poc a poc, hem de permetre que l’alegria de la fe comenci a despertar-se, com una secreta però ferma confiança, fins i tot enmig de les pitjors angoixes”. Siguem portadors d’esperança i consol.

Per aquest motiu, vam celebrar la nostra fe, als peus de Maria, sota l’advocació de Lourdes per presentar les pròpies necessitats i pregar pels nostres malalts i tot el sector de la salut.  

Per finalitzar aquest  moment de pregària i celebració, les van repartir les estampes d’aquest any de la Jornada Mundial del Malalt amb el lema “Donar esperança en la tristesa”. 

Que la Mare de Déu de Lourdes i el Senyor, segueixi protegint a tots els malalts.

Gna. Mª Carmen Alberto Pons