PUIG D´OLENA : SEGUIM FENT CAMÍ

El passat divendres dia 24 de març, vàrem comptar a Puig d´Olena amb la presencia i col·laboració de l’empresa HP. Empresa líder en tecnología informàtica. Un grup de 50 persones, treballadors de HP, voluntaris de l´empresa, van estar amb nosaltres al centre fent tasques per millorar les nostres instal·lacions. L´empresa destina un pressupost a la col·laboració, i des de Puig d´Olena enviem les nostres necessitats en funció del seu pressupost. Aquest dia en concret els voluntaris van pintar tota la tercera planta de la casa, la paret vorera de la pista esportiva, van netejar l´espai d´hort i hi van instal·lar una taula de pícnic que es va comprar amb la seva ajuda, així com set sofàs i 3 paquets de 12 plats plans, sopers i de postres. També el terra de la terrassa que van col·locar davant de la rulot. El matí se´ls va oferir un cafè i pastes, i una petita xerrada sobre la nostra realitat i missió. Al migdia van dinar, dinar que va costejar la mateixa empresa HP. A l´hora van poder conviure amb els nostres infants i adolescents.

Aquestes col·laboracions ens faciliten poder anar millorant i cobrint les nostres necessitats més materials, i fent més còmode i adaptant millor el centre dels nostres infants i adolescents, així com poder difondre a nivell social, la missió i realitat de Puig d’Olena.

Seguim fent camí, i cercant a qui ens acompanya en el trajecte.

Ernest Viaplana

Director del CRAE Mare de Deu del Roser