SORTIDA DE GRUPS CREC – FEDAC

El diumenge 5 de març vam realitzar la segona i última sortida de Grups CREC. Animadors, preanimadors, coordinadors CREC, alumnes i també famílies vam gaudir de diverses activitats entre les 10h del matí i les 15:30h de la tarda a FEDAC Vic.

El lema de la trobada va ser “BategArt”, relacionant l’Art amb el lema del curs “Fem bategar el món”.

Durant el matí, els animadors i coordinadors, vam fer activitats dirigides pels nens i nenes repartits en les diferents etapes. A la tarda vam compartir una animació amb balls, i després, tots junts l’hora dels adéus.

Per altra banda, a les famílies els vam oferir una visita guiada al Museu del Pare Coll i una passejada pels carrers de Vic.

Us esperem a la propera trobada de Grups CREC, a les colònies que celebrarem del 3 al 7 de juliol, si Déu plau!