Trobada de joves: “Espai de recerca”

Troba’t en el teu temps

El dissabte 23 d’octubre hem tingut la primera trobada de PJV Dominiques Anunciata de la província Sant Ramon de Penyafort a l’escola FEDAC HORTA. Hi han participat set joves i l’equip de PJV de la província. Amb el lema: “Troba’t en el teu temps” hem reflexionat a través d’una dinàmica:

TEMPS POSTPANDEMIA: Quin és el paper dels joves desprès de la pandèmia? Què has après amb aquesta pandèmia? Què et preocupa?

TEMPS AL GRUP: Què et motiva estar en aquest grup?  Què necessites del grup? Què esperes del grup? Què t’apassiona?

TEMPS AL TEU ENTORN: Quines necessitats veus en el teu entorn? Quines oportunitats veus davant les necessitats del teu entorn? Quina resposta donaries?

TEMPS PER DONAR: Quins projectes amb aquest grup t’agradaria engegar? Quines experiències de voluntariat voldries fer? Vols formar part d’un grup de voluntariat?

Hem acabat la reflexió en l’espai Emmaús de l’escola compartint un temps d’oració a través del text: PETJADES A LA SORRA

Una nit vaig somiar que caminava per la platja amb Déu. Mentre caminàvem, moltes escenes de la meva vida s’anaven projectant a la pantalla del cel. Amb cada escena que passava notava que unes petjades es dibuixaven a la sorra: unes eren les meves i les altres eren les de Déu.

A vegades apareixien dos parells de petjades i a vegades un de sol. Això em va preocupar molt perquè vaig notar que, en les escenes que reflectien les etapes més tristes de la meva vida, quan estava trist, angoixat i derrotat, només hi havia un parell de petjades a la sorra. Llavors li vaig dir a Déu: «Senyor, Tu em vas prometre que, si et seguia, sempre caminaries al meu costat. No obstant això, he notat que en els moments més difícils de la meva vida hi havia només un parell de petjades a la sorra. Per què, quan més et necessitava, no has caminat al meu costat? »

Llavors Ell em va respondre: «Estimat fill, jo t’estimo infinitament i mai no t’abandonaré en els moments difícils. Quan vas veure a la sorra només un parell de petjades és perquè jo et carregava en els meus braços ».

El matí va passar molt ràpid, ja que es va viure un temps enriquidor, ple de calma, un temps entranyable.

Les imatges també parlen: Clica per entrar a la galeria.