Full Informatiu 119 març 2021

Un full ple de vida i significat

…Reflectint la crua realitat de la pandèmia als diferents llocs on la Província està estesa: Catalunya, Menorca, Àsia: Filipines i Vietnam. Amb to d’esperança i vitalitat, joves i grans des dels seus llocs i possibilitats escampant arreu evangeli vivent.

Tot diferent a com s’havia previst però sempre endavant creant fraternitat, solidaritat i donant  esperança. Missions diferents i activitats engrescadores tant per qui les dirigeix com per els que en son beneficiats.

Sense deixar de banda la base de la formació, la pregària… fent possible nous camins de comunicació i fraternitat. I obrint els braços als nous membres que venen per començar un camí de vida i consagració a Déu amb les Dominiques de l’Anunciata.

També el comiat de les Germanes que ens han deixat i ja gaudeixen de la VIDA PER SEMPRE!

Reflexions, notícies i molta vida que podeu llegir al FULL INFORMATIU… els trobareu sempre a l’apartat de Publicacions.

Full Informatiu, març 119
Hoja informativa marzo 119