SET GERMANES MÀRTIRS DE L’ANUNCIATA

“Si el gra de blat, quan cau a la terra, no mor, queda ell tot sol, però si mor, dóna molt de fruit.” Joan 12, 24-26

Un any més, el 6 de novembre les Dominiques de l’Anunciata celebrem amb agraïment la beatificació de les set germanes Màrtirs a Roma el 2007 pel Papa Benet XVI.

Els seus noms:

Ramona Fossas Ramona Fossas Románs;
Adelfa Soro Bó; Teresa Prats Martí;
Otília Alonso González;
Ramona Maria Perramón;
Reginalda Picas Planas;
Rosa Jutglar Gallart

van quedar inscrits per sempre en el Llibre de la Vida. Van ser perseguides per ser Religioses, detingudes i arrossegades violentament a la mort, i cruelment assassinades, van donar testimoni davant Déu i davant els homes de la seva fe i amor a Jesucrist, a qui havien consagrat les seves vides. Res no les va fer tornar enrere. En els moments difícils de la prova final es van mantenir fermes en la seva forma de ser i la seva condició de Religioses, es van donar suport les unes a les altres per tal de no defallir, juntes com havien viscut sempre, cinc a Barcelona i dos a Manresa, van oferir a Déu el sacrifici de les seves vides.

Parlar de màrtirs es parlar de testimonis. Testimonis d’Algú per qui van donar les seves vides. Per això, no es pot parlar de martiri sense parlar d’amor, d’un amor fidel, viscut de manera perseverant durant tota la vida. D’un amor que és més fort que la mort. (Testigos de Amor: Otilia Gonzàlez)

Fiesta de las Beatas Mártires de la Anunciata en Dominicas.org

Oración Litúrgica

Rosario Particular con referencias a la vida de las Hnas Mártires