SETMANA SANTA 2018


Viure en veritat la Setmana Santa significa obrir els ulls a Crist sofrent, acompanyar-lo amb la mirada de fe i d’amor, per poder participar de la seva vida, morint a l’home vell que ens reté en l’egoisme i vivint la nova vida de salvació i redempció.

Acompanyar Jesús sofrent i morint, ens demana també, obrir els ulls per veure les necessitats que hi ha en el nostre entorn. En cada persona que sofreix Jesús hi és present, sofrint amb ella, transformant el seu sofriment en vida que no mor.

La donació i la compassió que brolla de la creu de Crist és per tota la humanitat. Cada cristià ha de ser portador d’aquesta bondat i misericòrdia a les persones ferides que troba en el seu camí. En el nostre món hi ha molt sofriment, hi ha, per tant, molta necessitat de lliurament gratuït i de bondat guaridora. 

Hem se ser portadors i portadores de la misericòrdia que brolla de la creu de Crist, amb la paraula i fets de consol d’amistat, d’ajuda, de comprensió, d’evangelització.