TALLERS MISSIONERS DOMINIQUES ANUNCIATA

Deu anys de trobades per compartir amistat i treball, material i creativitat, il·lusió i projectes solidaris … Amb persones que s’engresquen, creen lligams i es desviuen pels altres… perquè amb l’aportació de molts, volen ajudar a fer un món millor…

 PRIMERA TROBADA DE TALLERS MISSIONERS, CURS 2014-2015

Germanes i col·laboradors dels Tallers Missioners ens aplegarem el dissabte 11 d’octubre a la comunitat d’Elisabets (Barcelona) per, com cada any, iniciar el curs amb els ànims renovats i compartint il·lusions i projectes. En aquesta ocasió s’hi afegia un motiu més de joia i celebració al complir-se deu anys de trobades conjuntes.

Començàrem amb uns mots de benvinguda, recordant a tots el col·laboradors que darrerament ens han precedit a la casa del Pare. Tot seguit la pregària centrada en la joia de l’Evangeli, tema nuclear de l’Encíclica del Papa Francesc: “Evangelii gaudium” i també molt present en el seu missatge pel dia del DOMUND 2014. L’himne al Pare Coll va cloure l’oració.

La Gna. M. Núria va presentar al ponent, el Sr. Marcel·lí Samsó, enginyer de professió (ara ja jubilat), que des de fa molts anys treballa amb el jovent amb problemes socials i que és president de la Fundació “Espai, Natura i Joventut” que, entre d’altres activitats, organitzen campaments per aquests joves. La Fundació també ha apostat per l’ajuda solidària internacional. És així com va conèixer les Dominiques de l’Anunciata, sobretot la missió a Ruli (Rwanda) on amb les Germanes ha endegat diferents projectes.

Des de la seva senzillesa i naturalitat va anar exposant el que havia fet i segueix treballant, el què el motiva i l’interpel·la, contagiant-nos de la seva empenta i il·lusió. Els assistents li varen fer diverses preguntes interessant-se pels projectes i la manera de realitzar-los.

Seguidament, a través d’un power point, es presentaren els projectes que enguany es miraran de fer possible a Filipines, Camerun, Rwanda i Puig d’Olena.

Es va proposar celebrar els deu anys de trobades de germanes i laics amb una excursió a Gombrèn, bressol del P. Coll, el dia 9 de maig de 2015.

Per acabar, tos estàvem convidats a compartir material i a gaudir d’un pica-pica mentre s’anaven intercanviant impressions.
Gna. M. Núria Cuéllar

Clica per veure fotos de la trobada

 Descarrega els projectes solidaris 2014-2015
Descarga los proyectos solidarios 2014-2015