SET GERMANES MÀRTIRS DE L’ANUNCIATA

 

 “Ningú no té un amor més gran que el qui dóna la vida pels seus amics”
Jn 15,13

Ramona Fossas Románs, Adelfa Soro Bó, Teresa Prats Martí, Otilia Alonso González, Ramona María Perramón Vila, Reginalda Picas Planas i Rosa Jutglar Gallart.

Elles van viure una vida de fe, de servei, d’abnegació, i valentia; pel seu lliurament fins a vessar la sang, van sembrar amor, pau, reconciliació i perdó. La seva beatificació és un repte al present amb projecció de futur. Sí, ens recorden la fidelitat radical de les seves vides consagrades a Déu en la Congregació de les Germanes Dominiques de l’Anunciata.

Viure i transmetre el seu missatge, avui, per a construir la civilització de l’amor, solament serà possible des d’una vida fecundada pels valors de l’Evangeli, amb el suport de la fe i la confiança, en els moments decisius del nostre peregrinar.

Agraïm al Senyor, les seves vides, i demanem el goig i la valentia per a sembrar la pau i el bé, essent com elles testimonis fidels de la veritat i de la fe en Jesús, el Senyor.

Vídeo de la Beatificació: Roma, 2007

Himno Beatificación de 498 Mártires de España del siglo XX / Luis Alfredo Díaz