PRIMERA PROFESSIÓ COM A DOMINIQUES DE L’ANUNCIATA

El dia 5 de juny de 2011 han fet la Primera professió com a Dominiques de l’Anunciata quatre novícies de la nostra comunitat de Calamba City, Filipines :

REGINA RAMOS – filipina
THU NGO THI KIM (MARIA) – vietnamita
LA NGUYEN THI NAGOC  (ANA) – vietnamita
TRESIA – indonèsia

La Província de sant Ramon de Penyafort, i tota la Congregació, ha rebut amb  goig i alegria la professió d’aquestes quatre joves que amplia la nostra vinculació amb el món asiàtic, en aquest cas, Filipines, Vietnam i Indonèsia. Preguem per elles al Senyor, a la nostra Mare, Maria en l’advocació de l’Anunciata i al nostre Fundador, perquè les protegeixi els hi doni fortalesa i les animi a viure el goig de la fraternitat, a ser fidels a l’oració i a l’estudi, a lliurar-se generosament a la missió encarnant en les seves vides el carisma que sant Francesc Coll va voler par les seves filles.

Primera profesión como Dominicas de la Anunciata
Invitació professió

Veure fotos